“Als iedereen zijn hart zou volgen, zou het lichaam niet hoeven te klagen.”

Over Helder

Helder, praktijk voor Kinesiologie is niet zomaar een naam die uit de lucht is komen vallen. Volgens het woordenboek staat helder voor 1. zuiver, 2. licht en 3. duidelijk. En dat is precies wat ik met Helder, praktijk voor Kinesiologie wil bereiken.

Ik wil jou duidelijkheid geven wat jouw lichaam jou probeert te vertellen. Wat is er precies aan de hand waardoor je minder lekker in je vel zit dan je wilt? Na een aantal behandelingen zal je merken dat jouw lichaam en hoofd steeds meer helder begint aan te voelen. In onze ontmoetingen zullen er ahh… helder!-momentjes zijn als er puzzelstukjes op hun plek vallen.

Mijn doel met Helder, praktijk voor Kinesiologie is dat jij je over-all helderder gaat voelen.

Over Ilona

Als je mijn naam Ilona googelt, zal je ontdekken dat Ilona is afgeleid van Helena wat De Stralende betekent. Dat is ook mijn grote drive: de zon. Ik aanbid de zon: de warmte, de heldere stralen en de heerlijke heldere dagen. Je kan mij niet blijer maken. Het gevoel van puurheid en eenvoud, van licht en helderheid. Door alle ruis en onduidelijkheden die ik in mijn leven tegenkom direct aan te kijken en op te lossen, probeer ik dit gevoel in mijn dagelijkse leven te verweven. Een praktijk ingericht en geëerd naar de zon kon dan ook niet uitblijven.

Specialisatie in stress en depressie

Ik begon mij op een gegeven moment steeds meer te interesseren voor alternatieve geneeskunde en na een periode waarin ik zelf niet goed in mijn vel zat, besloot ik dat het roer om moest. Ik wilde me niet langer naar een suf kantoor slepen en dag in, dag uit hetzelfde werk doen. Ik wilde wat voor anderen betekenen en omdat ik ervaringsdeskundige was geworden op het gebied van stress en depressie en dus wist hoe het voelt en wat het met je doet, kan ik me goed inleven wat mijn clienten meemaken. 

Achteraf kijk ik met een hoop dankbaarheid terug op mijn depressie en is het misschien wel één van de beste dingen die  mij is overkomen. Het dwong mij om na te denken over wat ik écht wilde in het leven en wat mij gelukkig maakt. En dat is ook mijn doel voor jou: ik wil jou graag op je gemak stellen. Want als jij je veilig en gehoord voelt, durf je je pas open te stellen en kunnen we op diepere lagen komen om daar de oorzaak van jouw klacht aan te pakken.

 Ik bekijk elke situatie en persoon vanuit holistisch oogpunt waarbij ik mijn kennis en mijn intuïtie combineer. Op deze manier wil ik jouw evenwicht in lichaam, geest en emotie herstellen waardoor jij beer in jouw balans komt, En hoe beter jouw balans is, hoe beter jij jouw doelen en dromen gaat naleven.

Daar haal ik mijn motivatie en energie uit: jou de beste versie van jezelf laten worden!

 

“We all shine in our own way”

Wist je dat…

… ik dol ben op tuinieren en plantjes en ik dagen op mijn moestuin kan doorbrengen?
… de zonsopkomst mijn favoriete moment van de dag is?
… mijn tatoeage mijn inspiraie voor het logo van Helder, praktijk voor Kinesiologie is?
… ik intens kan genieten van warm zand tussen mijn tenen op een lange zomeravond?

Wil je mij beter leren kennen? Volg me op Facebook, Instagram of LinkedIn

Wat zeggen anderen?

“Als inmiddels oud-collega van Ilona heb ik Ilona leren kennen als een zeer betrokken collega. Ze neemt tijd voor je en is deskundig op haar vakgebied. Ze is behulpzaam, betrokken, oprecht en weet waar ze het over heeft! Daarnaast beschikt ze over een open mind en een gezonde dosis humor. Ik heb altijd fijn met haar samengewerkt!”

Siefko

“Ilona schept een veilige omgeving. Ik voelde me veilig en begrepen en durfde daardoor naar dingen toe te gaan die ik eigenlijk niet aan wilde kijken. Achteraf ben ik blij dat ik dit samen met haar heb gedaan want ik heb nu stappen in mijn leven gezet waardoor ik ZOVEEL gelukkiger ben. Ik heb beschuldigingen, schaamte en spijt kunnen omzetten in positieve energie. Ik voel me echt bevrijd.”

Anoniem